Webtrack

Een nieuwe start

Op 24 januari 2017 werd het handelsfonds van Webtrack overgenomen door Dropsolid NV.  Alle bestaande klanten zijn intussen persoonlijk gecontacteerd. Voor verdere info,  stuur gerust een mailtje naar info@dropsolid.com of bel ons om een afspraak te maken.
 
Alle websites of platformen blijven zeker in de ether, hiervoor zijn de nodige regelingen getroffen bij de overname.
Wij doen er alles aan om deze overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen en werken graag samen verder aan uw online verhaal.
 
Voor de meest urgente zaken kunt u steeds terecht bij Thomas Simono via thomas.simono@dropsolid.com of 0477/252644.
 

Over Dropsolid

In het kort: we zijn een digitaal dienstenbedrijf gespecialiseerd in Drupal, met kantoren in Hasselt en Gent. We tellen momenteel meer dan 350 klanten die kunnen rekenen op onze dienstverlening in strategie, bouw, ondersteuning, marketing en consulting. Met meer dan 55 gedreven teamleden staan we voor je klaar.
Meer weten? Je vindt alles op onze website: dropsolid.com.
 

Cooldrops, powered by Dropsolid

Door de kennis die we vergaren in Dropsolid-projecten, kunnen we ook voor kmo's en zelfstandigen digitaal ondernemen makkelijker maken. We ontwikkelden op basis hiervan Cooldrops waarmee we producten aanbieden, afgestemd op de noden van zelfstandigen en kmo's. Op die manier kunnen zij hun kostbare tijd besteden aan hun core business én tegelijk ook kwalitatief online aawezig zijn met een website, een marketing strategie, advertising en veel meer. Ontdek er alles over op Cooldrops.be.