Webtrack

Een nieuwe start

Op 24 januari 2017 werd het handelsfonds van Webtrack overgenomen door Dropsolid NV.  Alle bestaande klanten zijn intussen persoonlijk gecontacteerd. Voor verdere info,  stuur gerust een mailtje naar info@dropsolid.com of bel ons om een afspraak te maken.
 
Alle websites of platformen blijven zeker in de ether, hiervoor zijn de nodige regelingen getroffen bij de overname.
Wij doen er alles aan om deze overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen en werken graag samen verder aan uw online verhaal.
 
Voor de meest urgente zaken kunt u steeds terecht bij Bram De Backer via bram@dropsolid.com.
 

Over Dropsolid

Dropsolid is de Digital Business Company. Met ons team van 60 mensen helpen we elke ondernemer en organisatie met digitale transformatie, gebaseerd op een doorgedreven business-strategie en technisch doordachte oplossingen. We gebruiken Drupal als basis voor het creëren van een digitale ervaring met businessresultaat, voor elk type onderneming.
 
Onze missie is simpel: digitaal ondernemen makkelijk maken. Dankzij digitale scans, strategie, de van oorsprong Belgische Drupaltechnologie en consulting waar nodig bouwen we een ROI-gebaseerde online ondernemingsstrategie uit. Met het juiste digitale concept zorgen we ervoor dat onze klanten vlotter digitaal communiceren om zo meer leads en sales te genereren en hun business vooruit te helpen.